REFERENTIE Venitiaans personeelsfeest 10-jarig jubileum Danfoss

Wat
Venitiaans personeelsfeest, 10-jarig jubileum.

Aantal gasten: 120 personen.

Thema
Purple through the years.

Locatie
Het personeelsfeest werd gehouden op Slot Zeist.

Programma 10 jarig jubileum
Terwijl de gasten arriveerden, liepen er op de binnenplaats van Slot Zeist een tweetal steltenlopers rond. Een mooie, vrolijke eerste binnenkomer.

Vervolgens kregen de gasten een glaasje Prosecco, waarin een steentje schitterde, waarvan in twee glazen een echte diamant! Een expert van Gassan Diamonds zat al gereed om de trotse eigenaar van deze diamant bekend te maken.

Aan het begin van deze zwoele avond hadden de gasten gelegenheid om zijn of haar hand te laten lezen door de Wereldberoemde handenlezer Professor Drabb. Een gokje te wagen bij onze Table Magian of de kaarten te laten lezen door Madame Elise. Na het diner werden de gasten verzocht naar de zolder van het Slot Zeist, hier stond de band Just in Case gereed om te zorgen voor de voetjes van de vloer. Na al het dansen konden de gasten zich laten fotografen in Venetiaanse stijl bij het fotografisch atelier, kortom een avond vol mogelijkheden voor iedereen. Tussen de optredens van de band door zorgde een professionele DJ ervoor, dat er continu gedanst kon worden.

Catering
In verband met het supermooie weer, werden de voorgerechten uitgeserveerd in walking dinner style in de mooie tuin, aansluitend werden de dinerbuffetten in de Spiegelzaal van het Slot Zeist gepresenteerd.

Reactie opdrachtgever
"Wij zijn overladen met enthousiaste reacties van collega's over het 10 jarig jubileumfeest van Danfoss in Slot Zeist en zelf hebben we voor het eerst ook met een gerust hart kunnen feesten, geweldig, bedankt!"

Terug naar de overige referenties van bedrijfsfeesten

Fotoreferentiedanfoss01Fotoreferentiedanfoss03Fotoreferentiedanfoss04