REFERENTIE SKAR 15-jarig jubileum

Wat
15 jarig jubileum SKAR kinderopvang.

Aantal gasten: 700 gasten waarvan 95% vrouw.

Locatie
Het grootste party schip van Nederland met een vergunning voor maximaal 1750 personen verdeeld over verschillende zalen en dekken.

Artiesten
Aangezien de gasten 'het Talent' van Skar waren, werd dit vertaald naar de artiesten. X-factor 2010 winnaar Jaap mocht het spits afbijten met een spetterend optreden. Ook de Badboyz verzorgden een interactieve show waarbij verschillende dames werden uitgenodigd op het podium! Tussen de grote artiesten door zorgde onze allround DJ ervoor dat de voetjes niet van de dansvloer gingen. En als afsluitende act vertoonde het zeer succesvolle DJ duo Sunnery James & Ryan Marciano hun draaikunsten.

Qua entertainment werden er bij de cocktailbar heerlijke cocktails geshaked en prachtige ballonfiguren gemaakt. Ook konden de gasten zich een 'make-over' aan laten meten bij The Masters of Beauty, waarvoor een speciale beauty zaal gecreëerd was. Verder waren er diamantairs aanwezig die echtheid van de steentjes in de glazen prosecco controleerden.

Catering
Bij binnenkomst kreeg iedereen een glaasje sprankelende prosecco met daarin een diamantje. Daarnaast werd er de hele avond voor heerlijke Hollandse bittergarnituur gezorgd incl. bitterballen en garnalen. Op de tafels was verschillend tafelgarnituur te vinden, zoals Tapas en Anti Pasti.

Styling
Het schip was trendy aangekleed met strak wit meubilair en sfeervolle verlichting.

Reactie opdrachtgever
"Jullie hebben zelfs onze hooggespannen verwachtingen overtroffen; het beste feest ooit"

Terug naar de overige referenties

Fotoreferentieskar01Fotoreferentieskar02Fotoreferentieskar03