REFERENTIE Reukema Personeelsfeest

Wat
Een personeelsfeest voor alle personeelsleden van Reukema Recycling, met ook veel internationale genodigden.

Aantal gasten: Ongeveer 150 personen.

Locatie
Een industriele fabriekshal van Reukema was omgetoverd tot prachtige evenementen locatie.

Artiesten & entertainment
Een openingsact met vuurartiest, een allround top band met zangeres Zosja on stage en als slotact een spetterend optreden van kameleon Nhelley de la Rosa, daarnaast stond er een WII en houthakkersspelen om de gasten naast het dansen en de optredens te vermaken.

Catering
Door onze catering werden voor deze avond toegankelijke, doch uitgebreide buffetten verzorgd, er was voor ieder wat wils.
Aan het einde van de avond zijn er overheerlijke puntzakken friet met mayonaise rond gegaan voor de late trek.

Styling
In de hal lagen nog grote bergen oud koper, die sprankelden van de professionele verlichting die er op gericht was. Buiten waren diverse Reukema aspecten verlicht (kraan, logo, gebouw zelf) zodat deze van verre al heel goed opvielen!

Oud Hollandse uitstraling met een trendy twist. 8 meter hoge blauwe theaterdoeken werden opgehangen aan een grote vierkante truss, daarbinnen waren donkerhouten biertonnen statafels geplaatst en eikenhouten bars. Het blauw en wit van Reukema kwam terug in de gordijnen, stylish bloemdecoraties (die aan het einde van de avond aan alle nog aanwezige dames zijn meegegeven als kado) en in de verlichting.

Uitdaging
De grote ijskoude fabriekshal van honderden vierkante meters moest omgebouwd worden tot een uiterst sfeervolle en warme feestruimte met een hoge wow- factor. Binnen in totaal 2,5 dagen is de complete hal opgebouwd, omgetoverd, afgebouwd en weer leeg achtergelaten, zodat de mannen op maandagochtend weer meteen aan het werk konden.

Reactie opdrachtgever
"Het was prima geregeld en Nhelley was echt een toppertje... geweldig!"

Terug naar de overige referenties

Fotoreferentiereukema01Fotoreferentiereukema02Fotoreferentiereukema03