REFERENTIE Lustrum Vetsmelterij Bosland

Wat
Lustrum feest Vetsmelterij Bosland.

Aantal gasten: 250 personen.

Locatie
Eigen locatie in Almere.

Artiesten & Entertainment
Deze bijzondere dag was zeer muzikaal ingevuld. Ons allround toporkest zorgde de hele avond voor muziek. Van rustige inloopmuziek, totdat de voetjes van de vloer gingen. Danny Froger, Robert Leroy en Anita Meyer traden op. X-factor winnaar Jaap verzorgde een geweldig optreden en de souldiva's van Big Black & Beautifull namen het publiek mee op een muzikale reis langs de meest legendarische Girl Groups aller tijden. 
Voor de kids was er een groot, overdekt springkussen zodat die alle ruimte hadden om lekker te spelen.

Catering
De catering was uitstekend verzorgd en bevatte veel verschillende items. Er waren speciale kraampjes waar de gasten zelf hun versnaperingen konden afhalen; een uitgebreide barbeque, buffetten, haringkar, vers Italiaans ijs en de oesterkoning. Speciaal voor de kids was er een poffertjes kraam en patatkraam aanwezig.

Styling
Voor dit evenement hebben wij een VIP paviljoen neergezet in een grote aluminium tenthal. De sfeer die er hing was als een echte, gezellige bruine kroeg. Zo konden de gasten hun drankjes halen bij een ouderwets houten bar en waren de statafels gemaakt van biertonnen. Buiten op het zomerterras stond steigerhouten meubilair, helemaal in de stijl en de trend van de zomer.

Reactie opdrachtgever
"We zijn nog steeds aan het na-genieten!
We hebben allemaal goede reacties gehad en vonden het zelf ook helemaal geweldig!".

Terug naar de overige referenties

Fotoreferentiebosland01Fotoreferentiebosland02Fotoreferentiebosland03