Referentie IN-Groningen

Wat
Publieksevenement / eeuwfeest van "Wooncorporatie IN Groningen"

Aantal gasten: Alle huurders met partner en familie, zakelijke relaties en medewerkers. De totale doelgroep van dit openbare publieksevenement was ongeveer 30.000 personen.

Werktitel
Het Maastrichtse Preuvement IN Groningen

Eregast
De eregast mevrouw Raukema, werd in november honderd jaar en huurt al zo'n tachtig jaar bij IN. Ze werd met een luxe limousine van huis opgehaald. Ze vond het geweldig. Ze kreeg 100 kleurige bloemen en een oorkonde. "Ik voel me net de koningin" zei mevrouw Raukema, ze genoot en daar ging het om.

Locatie publieksevenement
Groot festival terrein met verschillende tenten, terrasjes en podia.

Artiesten en muziek
Nadruk lag voor dit publieksevenement op entertainment voor elk wat wils in alle leeftijden van 0 - 100 jaar:

Er waren zo veel zangers, zangeressen en bands en optredens, echt veel en veel te veel om op te noemen, we proberen het toch met een beknopt overzicht zoals publiekstrekkers Nick en Simon, De band van het Noorden "Diep Triest", diverse ludieke mobiele bandjes, cabaretiers, slagwerkspektakel, en nog veel meer verschillende mobiele artiesten en optredens.

Kinderentertainment
Goochelende cocktailshakers, kinderschminck, "kliedermuur", klimwand, ballonnenclowns, ballonnen wedstrijd, Wii games opblaasbare kinderspellen, karikaturist en nog veel meer.

Workshops
Koken met TV kok Ramon Beuk, klimmen op mobiele klimwand, salsadansen, Racen in F1 racewagens etc etc.

Catering publieksevenement
Zoals in Maastricht tijdens het Preuvenement, u flaneert van het ene terras naar het andere en snoept / geniet ondertussen van allerlei lekkers.

Uitdaging publieksevenement?
Op een locatie waar niets maar dan ook helemaal niets is een compleet tentendorp opbouwen waar voor elk wat wils te beleven is zodat aan het einde van de dag een ieder (van jong tot oud) met een goed gevoel naar huis gaat. De Ceremoniemeester onderhield contacten met de lokale overheden (politie, brandweer en gemeente), heeft de tenten op laten bouwen, stroom, water, toiletten, catering en de programmering op de verschillende podia, alles was tot in de puntjes verzorgd.

Reactie opdrachtgever
Het was een geweldig, gezellig, prima georganiseerd publieksevenement en daar zijn we trots op! De lovende reacties stromen van alle kanten binnen "hoe leuk het was, hoe professioneel" bedankt en tot in december als jullie ons volgende event weer gaan organiseren, ik verheug me er nu al weer op!

Terug naar de overige referenties

Fotoreferentiegroningen01Fotoreferentiegroningen02Fotoreferentiegroningen03