WAAROM U BIJ ONS ZEKER WEET DAT UW JUBILEUM EEN GRANDIOOS SUCCES WORDT

  • Wij zijn gespecialiseerd in de totale organisatie van jubileumfeesten
  • We nemen de totale organisatie van uw jubileum voor u uit handen
  • Wij kennen de mooiste locaties, de beste cateraars en de meest populaire artiesten

STRESS IS GEEN STANDAARD ONDERDEEL VAN DE ORGANISATIE VAN EEN JUBILEUMFEEST

Een jubileum is een vrolijke aangelegenheid. Maar we horen vaak dat het juist voor veel spanning zorgt. Er moet ook zoveel gebeuren om een jubileum te organiseren! Maar hoe pakt u dat aan? En hoe zorgt u ervoor dat u niet alleen maar aan het rondrennen bent? Het anwoord is simpel: bel evenementenbureau De Ceremoniemeester en u haalt 30 jaar ervaring in huis.

OP MAAT VOOR U GEMAAKT, ALLE TIJD OM TE GENIETEN

Samen bespreken wij uw wensen met betrekking tot uw jubileum. Vervolgens doen wij u voorstellen voor locaties, catering, aankleding en entertainment. Wij regelen alles: de voorbereiding, de zaken op de dag zelf en de afronding. Voor u is er altijd één vaste contactpersoon gedurende het gehele traject.

Wilt u het jubileum op uw werklocatie houden, eventueel in combinatie met tenten? Wij transformeren uw bedrijf in de ultieme partylocatie! En dan beperken we ons niet tot een ballonnetje en een slinger. U leest hier hoe wij uw fabriekshal, bedrijfspand, loods of bedrijfsrestaurant een heuse 'Party Metamorfose' geven. Geeft u de voorkeur aan een feest buitenshuis? U kunt kiezen voor een traditionele setting, zoals een partyschip of feestlocatie. Maar u kunt ook kiezen voor een bijzondere plek. Heeft u wel eens gedacht aan een kasteel of een leegstaand pand? 

Ook wat betreft catering organiseren wij veel: van een chique galadiner tot een vrolijk festival en van een informele BBQ tot een walking dinner, eventueel in combinatie met een traditioneel buffet. Zeg wat uw wensen zijn en wij organiseren een prachtig jubileumfeest binnen uw budget.

Ten slotte verzorgen wij de artiesten en het entertainment in de breedste zin van het woord. 

En het mooiste is? U hoeft niets te doen. Alleen maar uitgebreid genieten van uw welverdiende jubileum. Wilt u meer informatie? Download dan onze brochure, of neem vrijblijvend contact met ons op. 

REFERENTIES DIVERSE JUBILeum feesten

Feestzaal-partycentrum_origineel-idee-voor-een-feestzaalVecta_beeldschone-zangeres1Van_t_hek