FAMILIEDAG ORGANISEREN / OPEN HUIS IDEEëN

Tijdens een familiedag / open huis kan uw zoon, dochter, vader, moeder, opa of oma uw werkplek bezoeken. Hoe ziet het bedrijf van papa of mama eruit, wie zijn de collega's en hoe werken al die apparaten nou precies? Niemand kan dit natuurlijk beter uitleggen dan u. Wij hebben veel ervaring in het organiseren van een familiedag / open huis en beschikken over talloze originele ideeën.

Natuurlijk verzorgt evenementenbureau De Ceremoniemeester tijdens uw familiedag alles wat u nodig heeft met betrekking tot catering, meubilair, personeel (koks, bedieningsmedewerkers, garderobe- en toiletdames), eventueel een tent, aggregaat, water, toiletwagen, decoratie, band, artiesten en entertainment etc.

Speciaal voor de kinderen organiseren wij speciaal kinderentertainment zoals een springkussen, clown, visagist, acrobungee, skeelerclinic, wii games, virtual reality games, x-box of een heuse kermis. Ook voor de kleinsten wordt het een groot feest.

Ook met betrekking tot de catering mag het op uw familiedag aan niets ontbreken, dus voor de kleine gasten een patatkraam, febo snackwand, suikerspin, hot dogstand, snoepkraam, maar ook een barbecue en/of verschillende foodtrucks  voor de volwassen gasten staan op uw familiedag gereed.

Een paar referenties:

IN Groningen familiedag
VTTI - familiedag
IGMA - familiedag
Ter Steege Groep familiedag (u wordt doorgelinkt naar onze speciale website)
Calduran Kalkzandsteen familiedag / open huis
Bam familiedag
Intergas familiedag

Zo organiseren wij in nauwe samenwerking met u uw succesvolle familiedag. Download hier onze brochure of neem telefonisch contact met ons op.

Familiedag_typisch-hollandse-poffertjes-tijdens-familiedag3_familiedag_kick-off_evenement-in-park-openlucht-kick-off3_familiedag_tuinfeest_stands-voor-kinderen