Grote FEESTTENT EN PARTYTENT HUREN

Feesttent en partytent huren vanaf 100 m²
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een evenement organiseert in uw eigen locatie maar de ruimte is niet groot genoeg. Dan kunt u gebruik maken van een luxe partytent ter uitbreiding, zodat al uw gasten warm en droog kunnen feesten. Uw partytent huren gaat heel simpel, u geeft het aantal personen door en wij berekenen het benodigde aantal vierkante meters van uw partytent. Uiteraard komen wij ruim van tevoren alles bij u opmeten en ontvangt u ook een op schaal gemaakte tekening van uw partytenten.

En u hoeft de partytent zeker niet zelf op te zetten want wij regelen alles. En met alles bedoelen we ook echt alles wat daarbij komt kijken zoals toiletten, (tapijt)vloeren, stroom en bekabeling, verlichting, mobiele keuken, bars, buffetten, garderobe, decoratie, personeel en vergunningen.

Zo hoeft u niet te wachten op Piet met zijn weerbericht maar kunt u vertrouwen op het weerbericht van De Ceremoniemeester en dat is in uw partytent altijd: Droog, warm en gezellig!

Wat kunnen wij allemaal voor u verzorgen?

  • Samenstellen van een gevarieerd en attractief programma
  • Garderobetent, cateringtent, feesttent of pagodententen voor de rokers
  • De catering zoals buffetten, hapjes, drankjes, bedieningsmedewerkers en koks
  • De complete decoratie en aankleding
  • Muziek bands, artiesten, showblokken en entertainment

Kortom, wij verzorgen het geheel tegen overeengekomen vaste tarieven. 

Mogen wij ook voor u uw evenement organiseren? Download hier onze brochures of neem telefonisch contact met ons op en wij organiseren uw evenement geheel conform uw wensen en eisen.

Partytenten-feesttenten_outdoor-feest-tent-met-lichtshowVan_diermen_partytentPartytent_met_terras
Contact opnemen
Captcha afbeelding