Waarom u bij ons zeker weet dat uw jubileum een grandioos succes wordt

  • Wij zijn een kei in het verzinnen van niet alledaagse jubileum concepten.
  • We nemen de organisatie van A tot Z voor u uit handen.
  • Wij kennen de mooiste locaties, de lekkerste cateraars en de beste artiesten

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw feest tot een geweldig succes kunnen maken

Stress is geen standaard onderdeel van de organisatie van een jubileumfeest

Een jubileum is een vrolijke aangelegenheid. Maar we horen vaak dat het juist voor veel spanning zorgt. Er moet ook zoveel gebeuren om een feest te organiseren! Want of het nu gaat om een personeelsfeest of een 12-jarig huwelijksfeest, u wilt dat het een knallend succes wordt. Maar hoe pakt u dat aan? En hoe zorgt u ervoor dat u niet alleen maar aan het rondrennen bent op de grote dag of avond?

De organisatie van een feest voor een jubileum heeft vaak zoveel voeten in aarde, dat een mens er wanhopig van zou worden. Maar dat is nergens voor nodig. Vermijd de stress en schakel De Ceremoniemeesters in. Met ons wordt uw jubileum het feest dat het hoort te zijn!

Kiest u voor stress, of voor een geweldig feest? Neem contact met ons op als u wilt genieten van uw mijlpaal!

Op maat voor u gemaakt, alle tijd om te genieten

Samen bespreken wij uw wensen met betrekking tot uw jubileum. Vervolgens doen wij u voorstellen voor locaties, catering, aankleding en entertainment. Wij regelen alles: de voorbereiding, de zaken op de dag zelf, en de afronding.

Wilt u een festiviteit op uw werk houden? Wij toveren uw bedrijf om tot ultieme partylocatie! En dan beperken we ons niet tot een ballonnetje en een slinger. U leest hier hoe wij uw fabriekshal, bedrijfspand, loods of bedrijfsrestaurant een heuse 'Party Metamorfose' geven. Geeft u de voorkeur aan een feest buitenshuis? U kunt kiezen voor een traditionele setting, zoals een partyschip of –centrum. Maar u kunt ook kiezen voor een bijzondere plek. Heeft u wel eens gedacht aan een kasteel of een leegstaand pand?

Ook wat betreft catering organiseren wij veel: van een chique galadiner tot een vrolijk tuinfeest en van informele BBQ tot de kunsten van een bekende chef-kok. Zeg wat u wilt en wij organiseren een prachtig feest binnen uw budget.

Ten slotte verzorgen wij entertainment in de breedste zin van het woord. Denk aan intieme kamermuziek of spetterende optredens. Aan DJ's, dansers op stelten, of een karikatuurtekenaar. Sommige jubilarissen laten ons een complete show organiseren. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken uw feest tot een daverend succes.

En het mooiste? U hoeft niets te doen. Alleen maar uitgebreid genieten van uw welverdiende jubileum.

Jubileum bedrijf? 10-jarig dienstjubileum of 50ste verjaardag? Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie? Download dan onze brochure, of neem vrijblijvend contact met ons op. Daarvoor vult u uw gegevens aan de rechterkant van deze pagina in.

Referenties diverse jubilea

25-jarig-bruiloft_optreden-met-muziek-op-huwelijkBarbecue_chique-barbecue-catering-organisatie1Bekende-chefkoks_workshop-door-chefkoks1
Contact opnemen
Captcha afbeelding