JUBILEUMFEEST ORGANISEREN

Evenementenbureau De Ceremoniemeester heeft sinds 1993 al vele bedrijven die een jubileumfeest organiseren mogen feliciteren. Wij organiseren uw jubileum van A tot Z: van uitnodiging, feestlocatie, eten en drinken, artiesten, entertainment, aankleding, tot aan het bedankje. Niets automatisme, alles is persoonlijk en zeker op zo'n jubileum feest avond. Een 10-, 25-, 50-, 75- of zelfs 100 jarig jubileum feest of meer? Kijk voor alle mogelijkheden voor uw jubileumfeest rustig verder op onze site. Schroom vooral niet te bellen of te e-mailen als u vragen heeft.

In alle rust genieten van uw jubileum feest

Wij zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het organiseren van unieke evenementen die passen bij uw jubileum. Graag worden wij door u uitgedaagd om mee te denken. Onze missie is om samen met u een onvergetelijk en uniek jubileum te organiseren, waar iedereen van geniet. Onze 4 belangrijkste kernwaarden zijn: persoonlijk, creatief, betrouwbaar en onafhankelijk. Deze vormen een stevig fundament om ook van uw jubileum een geslaagd jubileumfeest te maken.

Aandacht voor familie, relaties en personeel

Wilt u uw jubileumfeest verdelen over een weekend of meerdere dagen samen met uw familie, relaties en uw personeel? Wij geven aan elk jubileum dat tintje dat u nodig acht voor de verschillende genodigden.

Referenties van diverse jubileum feesten

Mag evenementenbureau De Ceremoniemeester ook uw jubileumfeest organiseren? Download hier onze jubileum brochure zelf of neem direct telefonisch contact op met tel: 030 - 691 99 99

Jubileum_hartelijk-welkom-bij-entree-jubileumfeestJubileum_catering-op-jubileumJubileum_artiest-in-ballon-jubileum-act
Contact opnemen
Captcha afbeelding