FAMILIEDAG ORGANISEREN / OPEN HUIS IDEEEN

Tijdens een familiedag / open huis kan elke zoon, dochter, opa of oma zien hoe u werkt in de dagelijkse omgeving. Hoe ziet het bedrijf van papa er uit, wie zijn de collega's en hoe werken al die apparaten nou precies? Niemand kan dit natuurlijk beter uit leggen dan u. Wij hebben veel ervaring in het organiseren van familiedag / open huis en beschikken ook over originele familiedag ideeën.

Familiedag organiseren

Natuurlijk verzorgt evenementenbureau De Ceremoniemeester tijdens uw familiedag alles wat u nodig heeft inclusief de catering, het meubilair, het personeel (koks, bedieningsmedewerkers, garderobe- en toiletdames), waar nodig de tenten, aggregaten, water, toiletwagens, decoratie, bands, artiesten en entertainment etc. etc.

Speciaal voor de kinderen organiseren wij voor uw familiedag divers kinderentertainment zoals een springkussen, clowns, schmincksters, acrobungee, skeelerclinic, ballonnenwedstrijd, een heuse kermis, wii games, virtual reality games, x-box etc. Ook voor de kleinsten wordt het een geslaagde familiedag.

Ook met betrekking tot de party catering mag het op uw familiedag aan niets ontbreken, dus voor de kleine gasten een patatkraam, febo snackwand, suikerspin, hot dogstand, snoepkraam, maar ook een barbecue en/ of verschillende foodtrucks  voor de grote gasten staan op uw familiedag gereed.

Een paar familiedag organisatie referenties:

IN Groningen familiedag
VTTI - familiedag
IGMA - familiedag
Ter Steege Groep familiedag (u wordt doorgelinkt naar onze speciale website)
Calduran Kalkzandsteen familiedag / open huis
Bam familiedag
Intergas familiedag

Zo organiseren wij in nauwe samenwerking met u uw familiedag, succes gegarandeerd.  Download hier onze familiedag brochure of neem telefonisch contact op en wij gaan samen u een succesvolle familiedag organiseren.

Familiedag_typisch-hollandse-poffertjes-tijdens-familiedagFamiliedag_jongen-geschminkt-familiedag-oragniserenFamiliedag_piratenschip-springkussen-familiedag-activiteiten
Contact opnemen
Captcha afbeelding