Bijzondere catering voor geweldige feesten

Geen feest is compleet zonder catering. Maar als u verwacht dat u bij ons alleen een haring-met-bieten-hapje krijgt, dan komt u bedrogen uit! Wij passen onze catering volledig aan uw wensen aan.

Van hapjes tot maaltijden, zo (in-)formeel als u het wilt

Die flexibiliteit komt door ons enorme netwerk aan cateringbedrijven. Een greep uit ons catering-aanbod:

Geeft u een chique galadiner? Dan zorgen wij voor een sublieme kaart. Wij verzorgen de aankleding en desgewenst ook de intermezzo’s of optredens.

Organiseert u een barbecue? Huur dan onze specialisten in! Samen bepalen we de vegetarische, vlees- en visspecialiteiten, de bijgerechten en de drankjes. Terwijl u geniet van de zomerse maaltijd, zorgen wij dat de borden gevuld blijven. Desgewenst organiseren we tevens de aankleding en het entertainment.

Ook borrels, tuinfeesten en evenementen op locatie organiseren wij van A tot Z. U kunt bij ons kiezen uit allerlei vers bereide buffetten, luxe amuses en bijzondere partycatering. Nodig bijvoorbeeld De Oestermeisjes uit. Organiseer een walking dinner. Of trommel een bekende chef-kok op! 

Zelf koken of uitbesteden: boek een chef-kok!

Wilt u dat Herman Den Blijker op uw feest de catering verzorgt? Of wilt u een kookworkshop krijgen van Ron Blaauw? Alles is mogelijk!

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u meer informatie of een prijsopgaaf? Laat uw gegevens achter aan de rechterkant van deze pagina, dan nemen we contact op om u meer te vertellen over onze catering. Voor vragen over catering kunt u natuurlijk ook bellen of mailen.

Amuses-hapjes_kleine-amuses-hapjes1Jubileum_catering-op-jubileum1Van_diermen_partytent1
Contact opnemen
Captcha afbeelding