BEDRIJFSUITJE Eindhoven

Wilt u een bedrijfsuitje houden in de Gemeente Eindhoven? De Ceremoniemeester organiseert leuke en originele bedrijfsuitjes in Eindhoven.

Voor een woningbouwvereniging hebben wij een bedrijfsuitje Brabant georganiseerd voor 300 personen. Enkele onderdelen die hierin naar voren kwamen:

Ontvangst in Hotel te Eindhoven met een gezamenlijke lunch vervolgens met bussen naar verschillende locaties in de stad.
U kunt denken aan een bezoek aan het DAF museum, het PSV stadion, stadswandeling Eindhoven, een wijnproeverij, GPS biketour, kanotocht over de Dommel en nog veel meer.

Afsluiten met een fantastische feestavond compleet met een bekende band en artiesten in een nabijgelegen klooster en blijven slapen in een van de luxe suites.

Bovenstaande is slechts één van de vele Brabantse bedrijfsuitjes mogelijkheden. U kunt ook zelf uw programma samenstellen. Informeer voor uw bedrijfsuitje naar Brabant bij De Ceremoniemeester Hoofdkantoor tel: 030 691 9999.

Bedrijfsuitje-eindhoven_mensen-lachen-aan-staantafel-bedrijfsuitje-eindhovenBedrijfsuitje-eindhoven_uit-eten-restaurant-bedrijfsuitje-eindhoven1
Contact opnemen
Captcha afbeelding