Uw 25 JARIGe bruiloft vieren

Proficiat met het bereiken van 25 jaar huwelijk. Al 25 jaar getrouwd ... daar hoort een groots opgezette 25 jarige bruiloft bij dat u goed zal bijblijven!

Wat kunnen wij voor uw 25 jarige bruiloft  betekenen?

In principe kan De Ceremoniemeester alle zaken voor uw regelen. Wij zijn dè ceremoniemeester voor uw 25-jarige bruiloft! De mogelijkheden voor een 25 jarige bruiloft zijn zeer divers, van een knallende feestavond tot een prachtig tuinfeest op een prachtig landgoed of een meer hippe moderne locatie van top architectuur? Wij verzorgen optredens van bekende Nederlandse artiesten, bands en entertainment? Na een persoonlijke kennismaking, regelen wij uw 25 jarige huwelijksfeest met veel plezier, samen met u totdat het geheel naar wens is!

25 jarige bruiloft van A tot Z

De Ceremoniemeester verzorgt uw 25 jarige bruiloft van het begin tot het eind: daarbij kunt u denken aan de uitnodiging, de bruiloftslocatie, het eten en drinken, de artiesten, het entertainment, licht, geluid, tot aan de aankleding en inrichting van de bruiloft, waarbij uw wensen en eisen de belangrijkste basis vormen voor de meest feestelijke bruiloft van de laatste 25 jaar!

Bij De Ceremoniemeester hebben wij als regel dat we altijd een vast contactpersoon binden aan onze klanten. Dit zorgt voor rust, transparantie en een plezierige samenwerking. Tijdens, voor en na de organisatie van uw 25 jarige bruiloft zorgen wij voor persoonlijke begeleiding door één vaste contactpersoon binnen onze organisatie. Hij of zij is het vast aanspreekpunt om uw bruilofts wensen, aanvullingen etc. mee te bespreken voor een onvergetelijke bruiloft.

25jarigbruiloft_genietenvanbuffetopbruiloft25jarigbruiloft_optredenmetmuziekophuwelijk25jarigbruiloft_feestelijkestemmingop25jarigfeest
Contact opnemen
Captcha afbeelding